Några intryck påväg från Chicago till New York...

Wow. En vecka går så otroligt fort när intrycken är så många... Sitter på flygplatsen nu och ska strax åka vidare till NYC för att möta kyrkor & församlingsledare där. Undrar någonstans om man kan ta in mer:)

Så denhär veckan har jag & Johan alltså varit på en pastorskonferens i Chicago och församlingen Willow Creek - en kyrka som pastor Bill Hybels grundade för 40 år sen. Idag består församlingen av ca 25 000 gudstjänst-firare... varje helg! Två av dom heter Cindy & Tom, ett underbart par i 65-års åldern som vi haft äran att bo hos denhär veckan. Så mkt kärlek, generositet och omsorg som mött oss i deras hem - tänk om alla vi kristna kunde dofta Kristus på det varma sättet när vi möter nya människor?

160 pastorer från hela världen(Tanzania, Panama, Estland, Nigeria, Brasilien mm) har alltså haft möjligen att få undervisning i världsklass på Willow denna vecka. Man har nästan suttit och nypt sig själv i armen vissa stunder; Får jag verkligen vara med om dethär?
Det kommer ta ett tag att smälta allt dethär, men jag vet redan nu att jag kommer bära med mig kunskap och intryck för resten av livet. En sak är säker - församlingen är världens hopp och evangeliet om Jesus är det bästa vi kan ge till varandra.

Nu undrar du ju garanterat - finns det kvarg i Chicago? Knappast. Men man får muffins till frukost och chips till lunch så jag ska väl egentligen inte klaga;) Har haft fantastiska bönestunder under mina morgonlöp i Trout Valley, så man kan säga att Gud välsignat mig på många sätt! Hoppas hinna käka en hel del goa burgare i NYC och ett och annat stycke kött.

Tänker på er därhemma - familjen & församlingen, ska bli så roligt att komma hem och låta min inspiration & tacksamhet flöda över på er.
Tack för alla hälsningar och förböner, jag & Johan kunde inte ha det bättre.

Rom 1:16 - Bless!/Jonas