Värne Allians VISION

Bland gipsskivor och isolering

Semester! Äntligen sköna, lugna dagar med sovmorgon, fika med nära och kära, strosa runt i trädgården och lukta på rosor och bara vara! Det är härligt det! Att mitt i ledigheten också få gå till kyrkan och fira gudstjänst är också härligt. Att tillsammans komma inför Jesus och bara vara, älskad precis som den man är. Så var det i söndags. Vi hade en härlig bön och lovsångsgudstjänst. Visst, det är rörigt när vi bygger om, och ja, det är lite dammigt här och var men det är gott att få samlas! I slutet av gudstjänsten så gick vi in i kyrksalen för att fira nattvard. Nattvarden var uppdukad mitt i den tomma lokalen, på ett gäng gipsskivor(!) Vi ställde oss runtom och en påtaglig Gudsnärvaro sänkte sig. Där mitt bland gipsskivor och isolering fanns Gud så nära oss. Jag tänkte när jag stod där, att sådan är Gud också i mitt liv. Ibland är det ordning och allt känns bra, ibland är det rörigt och kaotiskt. Men Gud är densamme och Han finns i en rörig kyrka bland gipsskivor och isolering och Han finns för dig och mig mitt i vår vardag och semester oavsett hur vi har det! Önskar er alla en välsignad sommar! 

kram /Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln