Värne Allians VISION

Bland sångpärmar och byggdamm

I måndags skulle vi ha sångövning i kyrkan. Eftersom vi är mitt uppe i ett byggprojekt, så är våra lokaler numera en byggarbetsplats. Det som just nu är någorlunda orört är vår serveringslokal, där vi också denna kväll fick ha vår körövning. Det var rörigt, det var dammigt, det var byggare som kom och gick, och det är ju mer än bara ljuva toner som låter när man är igång och river..  Rörigt tänker du? Ja, absolut!
Men jag tror aldrig att jag har varit med om en härligare körövning! Vi blev så välsignade av att sitta där mitt i allt och öva, och vi upplevde att Gud var nära oss! Vi övade, sjöng och bad och vi fick möta Gud. Vi gick därifrån styrkta och uppmuntrade.

Jag tror det är sådan Han är våran Gud. Mitt i vår röra, mitt i vår svaghet så möter Han oss, och när vi vågar satsa, när vi vågar gå, fast vi inte vet hur vi ska klara det, så är Han där och bistår oss med Sin kraft.

/Sofie

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln