Bland sångpärmar och byggdamm

I måndags skulle vi ha sångövning i kyrkan. Eftersom vi är mitt uppe i ett byggprojekt, så är våra lokaler numera en byggarbetsplats. Det som just nu är någorlunda orört är vår serveringslokal, där vi också denna kväll fick ha vår körövning. Det var rörigt, det var dammigt, det var byggare som kom och gick, och det är ju mer än bara ljuva toner som låter när man är igång och river..  Rörigt tänker du? Ja, absolut!
Men jag tror aldrig att jag har varit med om en härligare körövning! Vi blev så välsignade av att sitta där mitt i allt och öva, och vi upplevde att Gud var nära oss! Vi övade, sjöng och bad och vi fick möta Gud. Vi gick därifrån styrkta och uppmuntrade.

Jag tror det är sådan Han är våran Gud. Mitt i vår röra, mitt i vår svaghet så möter Han oss, och när vi vågar satsa, när vi vågar gå, fast vi inte vet hur vi ska klara det, så är Han där och bistår oss med Sin kraft.

/Sofie