Spetsblus och grova skor

Jag skulle medverka med sång på en Gudstjänst för ett tag sen. Jag är inget modelejon men när man ska stå framme på estraden försöker man väl åtminstone se "hel o ren" ut i alla fall..

Valet föll på en vit spetsblus och ett par  stövletter. Men innan jag kunde gå till kyrkan var jag tvungen att rasta hundarna och det gör jag skönast i ett par grova, rejäla, väl ingångna kängor med snörning.

När jag sedan kom ner till kyrkan hade jag glömt att byta skor. Vad skulle jag göra?

1.   Rusa hem och byta och sedan komma med andan i             halsen precis i tid till mötet.

2.  Ta av mig de grova skorna och tassa fram i strumplästen.

3.  Göra ingenting och låta det vara som det var.

Valet blev enkelt! Vad spelade det för roll vad jag hade på mig ? Jag vill sjunga om Jesus och till Honom. Kan jag sedan glädja någon enda med min sång är det fantastiskt!

En sak till. Jag tror att båda behövs, både spetsblusar och grova skor i Gudstjänsten och i tjänsten för Gud!

Ingela