Ett sms

Jag skulle vilja dela med mig av en upplevelse som jag var med om häromdagen.

Jag har haft en tuff tid när det gäller min skola och utbildning. När saker och ting går en emot och det liksom inte vill ordna sig, då är det lätt att tappa modet och vilja ge upp. Så kände jag häromkvällen.. Tillsammans bad vi härhemma om hjälp. En kort, enkel bön. Det gick bara tjugo minuter när ett sms plingade från mobilen. Det var ett meddelande från en vän som jag inte pratar med så ofta och som inte hade en aning om min kamp och oro. Hon skickade ett bibelord till mig som inte kunde ha kommit mer rätt.

Det var från 5 Mos. 31:8
"Herren går själv framför dig och Han skall vara med dig. Han skall inte lämna dig eller överge dig. Var inte rädd eller förfärad."

Gud har kontroll, Han är där och vi får lita på att Han leder oss rätt och bär oss.

En liten vardagsglimt från mig!
/Sofie