Under ett vattenfall

Vet inte om du har haft dagar när du inte velat gå upp från sängen? När kroppen känts tung och fast du sovit dina timmar så har det känts som att du knappt sovit något alls?
En sådan morgon hade jag idag. Det har varit så mycket som hänt i mitt liv nu ett tag. Många svåra frågor att ta ställning till, orosmoln som hotat min annars så blå himmel.. Livet har liksom kommit emot mig med full kraft och när ens nära och kära drabbas av sjukdom då känner man sig liten och rädd..

Så den här morgonen när jag efter många om och men, klev upp ur sängen så satte jag mig under ett vattenfall.
Va? Vad menar hon? tänker du. Jo, vet du att det finns ett himmelskt vattenfall, en källa med levande vatten som aldrig tar slut, och dit kan man få komma utan att behöva prestera, sätta sig där med all sin svaghet och brist och bara ta emot, bara låta de där underbara vattendropparna rinna över en och fylla på i tomheten. Jag läste bibeln och idag stod det:

"Vet du inte, har du inte hört att Herren är en evig Gud, som har skapat jordens ändar? Han blir inte trött och utmattas inte, Hans förstånd kan inte utforskas. Han ger den trötte kraft och ökar den maktlöses styrka. Ynglingar kan bli trötta och ge upp, unga män kan falla. Men de som hoppas på Herren får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar. De skyndar iväg utan att mattas, de färdas framåt utan att bli trötta."  Jes. 40:28-31

Så min vän, låt oss fortsätta framåt, lita på att Jesus är med, att Hans vattenfall vill fylla på i våra tomma kärl, att Hans styrka och kraft räcker till både dig och mig. Han blir aldrig trött och vi kan alltid komma till Honom.

kram/Sofie