Sverre, Chicago & en helskön dag

Det har varit en helt underbar start på hösten, iallafall enligt mitt tycke. Får jag dela med mig av 3 guldkorn?

1.) Sverre Golfare. En fredag för några veckor sen åkte 24 gubbar från Värne ut till Boaryd för att ha en go kväll på golfbanan - "Oss män emellan". Blev en riktig succé där Christer Svahn, vårt pro, briljerade men där en annan man stal rubrikerna så det stod härliga till. Sverre Andersson - 75+ - sänkte en putt från 11 meter, strålade ikapp med solen och gav oss andra enormt mkt glädje! När gjorde du senast något nytt för första gången?

2.) Ledar Kick-off. Tema "teamwork". Fördelade på 3 matlag skulle våra ledare under tidspress laga till en förrätt, en huvudrätt(pizza) och en efterrätt utifrån en specifik tilldelad matkasse. Och ha ett tema för sin skapelse.... oj oj oj...vilka insatser. Glädje att se människor i köket som aldrig annars sätter sin fot där typ, och alla gjorde det bra. Kanske att Chicago-pizzan(pizza som föreställde Chicagos flagga) var kvällens största behållning. Kul hade vi iaf!

3.) Gemenskapsdagen. Platsen var Tyresbo, en underbart belägen församlingsgård intill den lilla sjön - och sommarens sista dag ärade oss med sitt besök. God mat, innelig gudstjänst, goda samtal, plats för alla åldrar och gott om tid att bara vara... en dag att ta med sig in i höstrusket, helt klart!

Minnena är många men framtidsplanerna ännu fler. Spännande att få tillhöra Värne Alliansförsamling och att leva nära Jesus Kristus. Och snart är vi med i tidningen också - håll utkik efter ett reportage om Värne Alliansförsamling i tidningen "Världen idag"(publ. fre 20e sep).

Bless!/ Jonas