Värne Allians VISION

En Gud i semestertid

"Lova Herren min själ, ja hela mitt inre skall prisa Hans heliga namn!
Lova Herren min själ, och glöm inte alla Hans välgärningar, Han som förlåter Dig alla dina synder, och botar alla dina sjukdomar, Han som återlöser ditt liv från förgängelsen och kröner dig med nåd och barmhärtighet, Han som mättar ditt begär med sitt goda, så att du blir ung på nytt som en örn."
Ps 103:1-5


Vi är i semestertider! Glass, bad, grill, utflykter, ljusa, ljumma kvällar!
Man känner en sån tacksamhet!
Så härligt att också ha någon att rikta sitt tack till! Han som har gett mig livet, Han som har skapat allt det vackra och som också låter mig få njuta av sommaren ännu en gång!

Bön: "Herre tack att jag får bli stilla i semestertid och tacka dig för livets gåva och för allt det härliga som jag får njuta av. Jag ber om välsignelse över alla mina vänner som läser detta, att du ska vara nära var och en. Du vet hur vi har det. Tack för att du är en Gud som är nära, en vardagens Gud men också en Gud i semestertid!


kram/Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln