Livet på en pinne

Ett uttryck som vi ofta använder i vår familj är " dä här ä livet på en pinne!"

Låt mig förklara vad vi menar och ge några exempel.

När man säger livet på en pinne då menar man när livet bara känns så där härligt och gott, och ofta är det de där enkla sakerna, som till exempel:

Att få sova länge och sen gå ut i solen och äta frukost till fågelkvitter.

Att klippa gräset och sen svalka av sig med ett dopp i ån.

Packa fikakorgen och åka till sjön och bada!

Spontanumgås med grannar och vänner.

Gå ut i skogen och bara vara.

Tälta.

Vara med Honom som gett mig livet!

Med mera med mera!

Önskar dig en riktigt skön semester och att du skulle få många stunder då du får stämma in med oss:
"dä här ä livet på en pinne!"

Kram /Sofie