Gött e de

Läger. Gött e det, helt enkelt. Som idag när solen strålat, spårningen skapat glädje och Simon Hultegård stekt fiskpinnar över sprakade eld. Jag gillar det. Känner stolthet över våra engagerade leder som ger scouterna 110% energi och lika mkt kärlek. Och så Jesus då, såklart. Som rör vid hjärtan, som välsignar med naturen och ger beskydd hela dagen lång. Var så starkt igårkväll när ledarna & ledarscouterna firade nattvard...kön ringlade fram till nattvardsmåltiden och många bekände sin tro på Jesus. Kunde inte hålla tårarna bort, så härligt va det.

Idag har Edvin, Gustaf & Johan pratat om framtiden. Om när det egentligen e läge att flytta hemifrån, om man överhuvudtaget kan överleva i en lägenhet, om dyra utgifter såsom pålägg och barn...man kan väl lugnt säga att släktskapet till respektive föräldrar lyste igenom:)

Nu laddar vi för en tokbra kväll med lägerbål, frivillig bön och massa gött.
Gött e det, helt enkelt!

/Pastorn