Värne Allians VISION

Gemenskap, Jesus & massan bin

Nu är det redan torsdag och lägret pågår för fullt - och idag skiner solen,iaf ibland;) Ryktet säger att det kom bort åt 60 mm regn igår - men vår uvar var fantastiska ändå. Vi bor i byn "biet", och tack vare läckra inköp från Buttricks har vi verkligen satt färg på lägret! " Vi kan surra, vi kan sticka -nu ska ni få se oss nicka(och då nickar alla bin så ihärdigt man bara kan i takt,typ). 

Gemenskapen är bland det bästa på uv-läger tycker jag. Laga mat ihop, skrika sig hes på lägerbål, sjunga lovsång, be och sova i militärtält. Just nu pågår tillagningen av lunch för fullt!

Var så härligt igår på den frivilliga andakten. Nästa alla från Värne hängde på, och där inne i ladan fick vi sjungs lovsång och be för varandra i en liten ring. Så härligt att höra våra frimodiga uvar be högt för varandra/ för vädret och för badvattnet:)

Tack för att ni tänker på oss & ber för oss!
/Pastorn

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln