Gemenskap, Jesus & massan bin

Nu är det redan torsdag och lägret pågår för fullt - och idag skiner solen,iaf ibland;) Ryktet säger att det kom bort åt 60 mm regn igår - men vår uvar var fantastiska ändå. Vi bor i byn "biet", och tack vare läckra inköp från Buttricks har vi verkligen satt färg på lägret! " Vi kan surra, vi kan sticka -nu ska ni få se oss nicka(och då nickar alla bin så ihärdigt man bara kan i takt,typ).

Gemenskapen är bland det bästa på uv-läger tycker jag. Laga mat ihop, skrika sig hes på lägerbål, sjunga lovsång, be och sova i militärtält. Just nu pågår tillagningen av lunch för fullt!

Var så härligt igår på den frivilliga andakten. Nästa alla från Värne hängde på, och där inne i ladan fick vi sjungs lovsång och be för varandra i en liten ring. Så härligt att höra våra frimodiga uvar be högt för varandra/ för vädret och för badvattnet:)

Tack för att ni tänker på oss & ber för oss!
/Pastorn