Värne Allians VISION

Mosshemmet - here comes Värne!

Förväntan hänger i luften Förväntan hänger i luften

Nu kör vi - nu är det dags - nu äntligen är det UV-läger!

Ingen riktig sommar utan UV-läger brukade vi säga när jag jobbade i Bankeryd, och nog är det väl så alltid. Idag har 9 uvar, 4 ledarscouter & ett stort gäng hjälpledare o ledare gett sig iväg för en veckas läger. Förväntingarna är såklart många, många har varit med förr... det vi som ledare hoppas & ber för allra mest är såklart att barnen ska få lära känna Jesus bättre. Var gärna med där hemma och be för detta!

 Innan resan i morse så invigdes Lukas som uv, Linnéa som ledarscout/hjälpledare, Mikkan som hjälpledare och Julia som ledare - en härlig start på en förhoppningvis helt fantastisk vecka! Själv får jag jobba hemifrån idag och ta hand om Bella när Julia åkt med på lägret...men imorgon är det min tur att åka på läger så då lovar jag en ny rapport här på bloggen!

Bless!/ Pastorn

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln