Ett mästerverk

Tänkte jag skulle ge dig en liten inblick i mitt samtal med Gud igår:

-Herre vad tänkte du på när Du skapade mig? Menade du att mitt liv skulle vittna om Dig?
Herre du vet hur jag surade och förstörde familjeutflykten i lördags..
Herre du vet att jag leder lovsång och sjunger fint, men att jag med samma mun många gånger dömer och talar fel om mina medmänniskor..
Herre, du vet om de senaste månaderna i mitt liv..
HERRE hur tänkte du?

-Mitt älskade barn, du är mitt hantverk, mitt konstverk, min  skulptur som jag har format.

-Men isåfall så har den där skulpturen fått många sprickor och är nog inte som du hade tänkt från början.

-Mitt älskade barn, hur ska jag få dig att förstå? Kanske om du lyssnar på den här sången:

"När Han skapade alla stjärnor, gav Han namn åt dem med sin starka röst
Men när du skulle födas, saknade Han ord
Hans hjärta darrade, tårarna rann
när Han för dig öppnade livets grind

ETT MÄSTERVERK som Fadern har skapat
Ett äventyr, ditt mål är att tillbe vid Hans tron
Du är skaparens klenod, köpt med Kungens blod
Du är ett mästerverk, ett konungabarn

Han tog plats i Sin egen saga, världshistoriens författare
Han kom hit för att visa hur du hittar hem
Han skrev din dagbok, hade en plan långt innan du stavade till Gud

ETT MÄSTERVERK som Fadern har skapat.."

- Kan det vara sant Herre?

Ja mitt barn. Och när du tvivlar på att jag älskar dig så lyft din blick och se på korset där jag gav mitt liv för dig, så förstår du nog..
och en sak till, sprickorna i skulpturen är inget problem för mig. Du är min precis som du är. Du är mitt mästerverk!

Det här säger Han till dig också!
Kram/Sofie