FEST

Om jag skulle beskriva de senaste dagarna så skulle det bli med ett ord.

FEST!

I lördags fick jag vara med på en fantastisk vigsel, i söndags förmiddag var jag med på en riktigt härlig söndagsskolfest med ballonger, sånger, clown och vrålfika! På eftermiddagen firade vi mellandottern som fyller nio år idag! På söndagskvällen vm-final i hockey med svensk seger och guldhjälmar!

Ja, fest är rätta ordet. Fest på olika sätt, fest av olika anledningar, men fest, absolut!

Detta får mig också att tänka på den himmelska festen som vi alla är inbjudna till. En fest där alla som tror på Jesus får vara med, en fest där ålder, stil, bakgrund,  personlighet eller prestationer inte har någon betydelse, utan en fest där man får komma som man är!

Det fina är också att vi kan få en försmak av himlen redan här, en doft av himeln i vår vardag!

Jesus är också här, nära dig mig idag och liksom förbereder festen.

Jag ska till festen, hänger du med?

kram /Sofie