Värne Allians VISION

Allting har ett slut


Allting har ett slut - så även vår resa och vårt läger här i Marghita...
Känslorna är blandade, intrycken många & minnena ännu fler. En resa för livet har vi verkligen fått vara med om, en resa som förändrat oss.

Igår fick vi fira en fantastisk gudstjänst i Popesc. Mattias från vårt gäng predikade härligt om kunskapen i Kristus, lovsången sjöng vi på 3 olika språk och bönen förenade oss på ett mäktigt sätt. VI ÄR SÅ STOLTA ÖVER VÅRA UNGDOMAR!!!!!! Ibland får man nästan nypa sig i armen för att fatta att dom ändå inte är mer än 14-15 år. Och som dom har vuxit på denhär resan, både i mognad, mod & i tro.

Efter gudstjänsten hade vi knytkalas med församlingen. Sen åkte vi vidare till ett utslussningshem för ungdomar. Där fick vi möta ungdomar och lyssna på deras ofattbara berättelser om fruktansvärda uppväxtår på statliga barnhem/ tortyr/ mardrömmar och mörker. Men så Fantastiskt då att höra hur deras liv förvandlats genom organisationen EFI och mötet med Jesus Kristus. Gud e god!

Efter pizza och avslutningskvällen är vi nu redo att säga Hej då och åka hem till Sverige. Vi längtar efter er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln