Det gör så ont

Agge utanför ett romhem Agge utanför ett romhem

Ibland går man bara sönder. Som för en stund sedan - 4 av oss(2ledare & 2 konfirmander) fick följa med hjälparbetarna ut till de områdena där romerna bor - romerna i Rumänien har en enormt låg ställning, ses av många som minde värda än djur. De flesta har inga jobb, och barnen får utstå mycket i skolan. Hit ut åker man ifall till vissa familjer med bistånd såsom kläder, skor, mat mm. Behoven är enorma - husen de bor i är snarare skjul än hus(lera, inga dörrar, dåligt med elektricitet etc.) dessutom är det riktigt kalla vintrar här så utmaningar är ofattbara för oss. Ta gärna med dessa människor i din förbön, vill du hjälpa till så besök efifadder.com och läs mer.

Nu har ett gäng av oss också bakat 300 muffins till eftermiddagens fest. Ca 100 personer kommer ut till vår lägergård för att vara med oss, mestadels barn. Ska bli spännande!

/gänget genom Jonas