Jesus är den samme!

En kvällsgudstjänst med nya vänner - det har vi fått uppleva ikväll. Tillsammans med ett 50-tal ungdomar från Marghita har vi precis fått sjunga lovsång, be och va inför Jesus tillsammans med. Underbar! Och våra ungdomar har varit så duktiga, delat sina vittnesbörd och spelat upp drama mm... Alla barnen och ungdomarna vi möter här är väldigt glada och intresserade av att lära känna oss.

Lite häftigt är också att igår kom ett gäng med 15 glada pensionärer från Småland som lägger 2-3 veckor av sitt liv för att betjäna människor här nere genom att bygga hus, måla, och laga mat. FANTASTISKA MÄNNISKOR - så inspirerande. Det finns inget bäst före datum i Guds rike, och inget bäst efter heller för den delen.

Nu - nu smäller det. Fotbollsskorna på, nu ska vi ge rumänerna en lektion i fotboll! Ha en välsignad kväll vänner.

/Gänget genom Jonas

• Marie R • 20 april 2013 09:05:16
    Va skönt att höra från er!! Det känns Jättekonstigt här hemma utan Kevin.
    Men så kul att få läsa om att de delar med sig och bjuder på sig själva.
    Välsignelse till allt vad ni gör för dem ( i dubbel bemärkelse)
    Vi ber att allt ska fortsätta funka och vädret är vi sååå avundsjuka på!
    Kram till alla 17 konfirmander + 7 ledare