knäppta händer

Vet inte hur du har det. Kanske jublar ditt hjärta över livet just nu?, eller så kanske du bär på en oro för framtiden?, kanske vandrar du just nu genom mörker?.. Oavsett hur du har det kan du knäppa dina händer och lägga ditt liv i Hans händer som är större än livet självt.

Det finns någon att ge både sin tacksamhet och oro till.

Den finns en urgammal psalm som trots sin ålder har mycket att säga oss:

"Det är makt i de knäppta händerna

i sig själva är de svaga och små

men mot allmaktens GUD du dem vänder,

Han har lovat att svar du ska få.

Ja, ge en trygghet när dagen vänder

och jag går ensam med oron min.

Låt mig få lägga två trötta händer

i Dina händer och somna in."

kram /Sofie