Värne Allians VISION

Påskpusslet i åk 6

Igår spenderade jag dagen tillsammans med mina kollegor i Skolkyrkan, Eksjö. Vi hade bjudit in alla klasser i åk 6 till något som vi kallar för "Påskpusslet - enkelt förklarat, en rundvandring genom 4 000 år där man vid olika stationer fick olika pusselbitar med sig såsom; Den judiska påsken, Nattvarden, Varför var Jesus tvungen att dö och Påsken idag. Vi hade en riktigt härlig dag tillsammans med dessa sköna barn och lärare - och jag kände sån glädje när jag åkte hem och tänkte tillbaka på att vi faktiskt fått ge dessa människor påskens verkliga innebörd & förhoppningsvis en del att klura på under påskhelgen som kommer. 

 

Är så tacksam för den fina relation som finns i Eksjö mellan skolan och Skolkyrkan(pastorer/ung.ledare/präster som finns i Eksjö) - i en tid då detta inte alls är självklart. Fortsätt be för våra elever & lärare runt om, skolan är så otroligt viktig. Min stora bön är också att gårdagens besök skulle få innebära en längtan efter att lära känna Jesus Kristus bättre.

 

Glad Påsk vänner/ er pastor & vän Jonas

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln