Värne Allians VISION

Styrkan i gemenskapen

I tisdags hade vi kick-off med "Ny Generation" (en förening för kristna på skolor och universitet). Vi var hemma hos ordföranden och bara träffades någon annanstans än i sal R19 där vi har lunchandakt på torsdagar. Sånt här gör så grymt mycket för gemenskapen, att fika ihop, sjunga lovsång ihop, leka massa lekar och bara skratta.

 

Jag känner mig mycket mer taggad nu på att göra massa för Jesus på universitetet när jag vet att vi verkligen är ett gäng och att det finns drömmar.

 

Tacksamheten är stor, att över huvud taget kunna dela sin tro med människor i ens omgivning är en välsignelse. Att vi bara får be för vårt universitet varje torsdag ger ett hjärta för alla som går där och jag tror att något stort kommer hända. 

 

Fokusera bönen tillsammans, dela böneämnen och tacksägelser "ty där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem" säger Jesus Matt 18:20

 

Kram

Johanna

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln