Drömmar

Vad drömmer du om?

Var vill du vara om 5 år?

Vart vill du resa, vem vill du träffa, vem vill du förlåta och vad vill du våga?

I söndags handlade Gudstjänsten om drömmar och visioner med församlingen, alla som var där fick skriva vad de ville skulle hända på 10 år. Det måste ju komma bra förslag utav flera hundra personer, och alla vill säkert olika saker. Alla vill säkert satsa på olika målgrupper på olika sätt men allt för att bygga en öppen och varm gemenskap där människor får möta Jesus och vi får gå ut och möta människor.

Det kändes väldigt konkret och på min cellgrupp diskuterade vi predikan och insåg att vi också ville göra konkreta och genuint goda saker för Linköping, för att vi vill älska alla som bor här och hjälpa dem på alla sätt vi kan. Det kan vara genom att ställa upp som funktionär vid något evenemang eller skicka en blomma till kommunalrådet. Bara göra något så att tron blir verklig och levande.

Därför frågar jag både mig själv och dig, vart vill vi med vår tro? Har du något konkret mål? Någon speciell person du vill prata tro med, någon du vill be för, ett mirakel du vill se innan 2013 är slut, en flyktingfamilj du vill ge husrum etc.....

VÅGA DRÖMMA för som Albert Einstein sa "Only those who attempt the absurd achieve the impossible." Vi har ju dessutom världens skapare på vår sida som säger att om vi ber berget att flytta på sig i hans namn så ska det göra det så utelämnade till vår egen prestation är vi ju inte.

Ta hand om er

Johanna