litet och stort

Idag när jag hade skickat iväg barnen till skolan och tittade ut genom fönstret upptäckte jag att himlen var blå! Så många dagar är ju novembergrå, men idag visade sig solen! Så jag bestämde mig för en morgonpromenad.

Skönt att få frisk luft och att prata med Jesus en stund och bara gå i skogen och tänka.

Vill dela med mig av några tankar från min skogspromenad!

Tänkte på det lilla samhälle jag bor i, tänkte på den lilla församling jag är med i, på hur liten jag kan känna mig ibland inför livets utmaningar. Så mycket som känns litet i mitt liv..

Men så tänkte jag också på att i det lilla samhälle som jag bor i finns ett STORT engagemang, det finns många människor både i och utanför församlingen med ett STORT hjärta, och jag tänkte också på att även om jag känner mig liten så tillhör jag en STOR Gud, som älskar mig.

Så kanske är det så att mitt i det lilla, i det svaga, i det som verkar oansenligt så bor det en STOR rikedom!

Ha en bra vecka! STOR kram /Sofie