Kristusblommor

I helgen som gick, var jag och min man iväg på "levande familjers" romantiska weekend. En helg med mycket tid för varandra, god mat, trerätters middag till levande musik, tända ljus och massa mys.

Men jag ska inte berätta så mycket om det utan om några människor vi träffade där som verkligen har gjort intryck på oss!

Vi talar ju ibland om att vara en Kristusdoft, att vara lika Jesus och visa Hans kärlek där vi går fram. Den här helgen har vi fått känna doften av sådana Kristusblommor.

Vilka var de då, de där som gjorde sånt intryck?

Jo, i medarbetarstaben från levande familjer, fanns ett gäng pensionärer som brukar vara med och hjälpa till ideellt.

Goa tanter som lagade såååå god mat och skämde bort oss såååå mycket med efterätter och godis. Deras män var bland annat servitriser på festkvällen då vi åt trerätters middag.

De liksom fanns med i bakgrunden hela tiden, syntes och hördes inte så mycket  men de strålade av sådan kärlek och omsorg och de gjorde sina uppgifter med sådan glädje! Det doftade verkligen av himlen om dem!

Vilka föredömen, vilka underbara männsikor!

Kommer alltid att komma ihåg dessa enkla pensionärer, dessa Kristusblommor!!!