Värne Allians VISION

Låt barnen komma till mig

I går, söndag, hade vi en finfin gudstjänst i kyrkan! Det var barnens gudstjänst och temat var, "Låt barnen komma till mig".

Vi lyssnade till barn som sjöng, vi fick vara med och välsigna en underbar liten tjej, vi lyssnade till en predikan om att det aldrig är för tidigt. Gud kan använda barnen!

Vi berördes av berättelsen om den lille fem-årige killen som mitt i en tyst bönestund i kyrkan, rusar in och ropar "ett plus ett är lika med ett!". Han blir  nertystad av de vuxna som tycker att det stör. Men med på gudstjänsten finns ett par, som kämpat länge med sitt äktenskap.. De hade denna dagen bett Gud att på något sätt visa om Han verkligen menat att de skulle dela livet med varandra. När den lille killen ropar"ett plus ett är lika med ett", då rör Gud vid dem och de tar varandras händer.

 

Barnen är viktiga och har en alldeles speciell plats i Guds hjärta. Låt oss se dem, bekräfta dem, uppmuntra dem och komma ihåg att Gud använder dem!

 

Kram /Sofie

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln