Värne Allians VISION

Båten 2012

I helgen som har varit befann jag mig tillsammans med ett härligt Eksjö- och Värnegäng ute på havet mellan Sverige och Finland. Vi befann oss på Silja galaxy under en 24 timmars period tillsammans med 2000 andra ungdomar ifrån hela Sverige. Det var den kristna skolorganisationen "Ny generation" som hade 10 års jubileum och detta firades med något av det häftigaste jag varit med om.

Under hela dygnet anordnades allt ifrån mäktiga måltidsbufféer, konserter, discon, seminarier, mys/häng hörnor till riktigt häftiga möten! Man hade inte tid för att sova, för det fanns helt enkelt inget man ville missa.

Överallt fanns ungdomar i ens egna ålder med samma förutsättningar och med samma längtan efter Jesus. Det var långa köer in till mötena och även om man köat i timtal var det svårt att lyckas få bra platser när alla ville in och se. Under sista mötet lyckades även 7 personer få möta och välsigna varenda människa som befann sig där, trots att det var komplicerat och tog långt tid, så var det riktigt häftigt!

Det var hemskt tråkigt att kliva av båten som numera har blivit så välsignad att jag hoppas att nästa gäng som kommer dit ska få känna av vad som nu har skett där, för det har knappast skett något liknande tidigare.

Jag vet att denna resan gav så otroligt mycket Jesus till så otroligt många människor och jag är tacksam över att jag fick vara en del av det!

/ Lisa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln