5 minuters paus

En ny fas har börjat i mitt liv. En fas som just nu innebär mer tid med Gud. När jag häromdagen var och handlade, passade jag på att köpa en ny andaktsbok, som jag har velat ha länge. Tänkte citera från den idag och hoppas att det kan få vara till uppmuntran för dig också:

"Vilken Vän vi har i Jesus, en vän som alltid står på vår sida. Om Han är för oss, vem kan då vara mot oss?

Jesus sitter på Guds högra sida i himlen och talar gott om oss:

Se på mitt älskade barn, se vad vacker hon är, se vad fin hon är. Hon misslyckas ibland precis som alla andra, men jag vet hur svårt det är att vara människa. Hennes svagheter och misslyckanden bar jag i min egen kropp när jag gav mitt liv för henne på korset. Om du ser på  henne genom mig är hon fullständigt fri och förlåten. Jag älskar henne så att mitt hjärta brister.

Jesus är för oss. Han är på vår sida. När allt går fel och alla andra är emot oss, är Han för oss. När vi lever vårt liv med Honom, kan vi vara fullkomligt trygga i Hans kärlek. Ingenting kan skilja oss från den!"

Ur:"5 minuters paus"av Cajsa Tengblad

Kram Sofie