Idag hjälper Herren...

Jag befinner mig i en ganska intensiv period.

Helt & hållet självvalt & väldigt, väldigt roligt.

En sak som gör att det just nu är ganska intensivt är att jag & en kompis precis är i startgroparna för vår C-uppsats.

Vi har redan stött på "problem" & är egentligen inte riktigt igång med analysen av det vi tänkt men redan har vi hunnit med att slita våra grå (??) hårstrån & fundera på om det här verkligen är läge att göra nu. Kanske nästa år. Eller?

Så en dag när vi satt där & hade kört fast & kände oss

så oinspirerade som man bara kan med engelska

vetenskapliga artiklar & en drös med kurslitteratur om

etiska överväganden framför sig så sa min kompis:

" Therese, min man fick med sig ett ord från pastorn i lördags. Det var till mig och jag har satt upp lappen på min skärm"

"Jaha, vad bra!" svarade jag. "Vad var det för ord?"

"Gårdagen är förbi, morgondagen har vi inte sett men

idag hjälper Herren".

Det var riktigt fint med de orden just då!

Jag tror att det ordnar sig med vår C-uppsats.

Och jag vet att den där dagen då vi, du & jag, liksom har kört fast & inte tror att det någon gång kommer en räddning så kan vi tänka på dessa ord:

Gårdagen är förbi, morgondagen har vi inte sett, men idag hjälper Herren.

Ha en skön helg!

Kram Therese