Värne Allians VISION

Det går en liten ängel...

När jag var liten sjöng alltid min mamma "Det går en liten ängel" för & med mig innan jag skulle somna.

Det här är något som jag nu för vidare till mina egna barn för jag minns tydligt att jag kunde somna tryggt – för vid varje hörn av min säng satt det en ängel & höll vakt.

Jag tänkte flera gånger att "de där änglarna, de vill jag se..." & jag kommer ihåg att jag liksom tjuvöppnade ögonen medan mamma bad & sjöng. När man ber då blundar man – det fick man lära sig... Så jag bröt ju liksom lite mot en regel – men fick jag se en ängel, då var det värt det.

Men hur jag än övade på att öppna ögonen lite fortare, eller bara öppna ena ögat lite, lite grann så såg jag aldrig någon ängel. Jag vet att jag tänkte att de nog var blyga de där änglarna... Men även om jag inte såg dem så visste jag att de fanns. Och visst finns det änglar. Och visst har jag sett dem.

Idag tror jag att en ängel kan visa sig i en annan människa. Då har jag träffat på dem många gånger – för änglar, det finns det gott om! Nu ska jag krypa ner & somna tryggt. För jag vet att det vakar en ängel vid min bädd – eller fyra...

Ha en fin helg! Kram Therese

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln