Kasta din börda

Jag vet inte hur det är för dig men min ryggsäck kan vara full av sten/bördor som tynger ner mig ibland.

Då är det skönt att kunna få hjälp och kunna plocka ur en sten/börda från ryggsäcken.

Jag har sett ett par veckor att min köksträdgård har behövt en rensning och piffning inför hösten och vintern men min ork har tagit slut redan vid tanken.

Så jag har lagt stenen i min ryggsäck och den har känts tung varje gång jag sett min köksträdgård.
Så en dag i förra veckan vågade jag fråga om hjälp och

i går blev min köksträdgård rensad och fin igen. Ryggsäcken är en sten lättare och jag är så tacksam för hjälpen jag fick.

Kom ihåg att vi kan kasta alla våra bördor på Herren och

han bär dem och hjälper oss med allt.
Han är en räddare i nöden!

" Kom till mig, alla ni som är tyngda av bördor ; jag skall skänka er vila. Ta på er mitt ok och lär av mig, som har ett milt och ödmjukt hjärta, så skall ni finna vila för er själ. Mitt ok är skonsamt och min börda är lätt. "

Matteus 11:28-30

Ha en underbar dag!