Tvärstopp

I helgen har jag och familjen varit i skåne och hälsat på släktingar. Det har varit en skön helg med en båttur på havet, promenader, god mat och go gemenskap.

På färden dit hände något väldigt obehagligt. När vi kommer körandes på motorvägen i 120 km/h, är det en bil som plötsligt tvärstannar mitt på vägen!! Vi vet fortfarande inte varför.

De två bilarna bakom kör in i varandra och vi kommer som nummer tre och hinner precis få stopp på bilen...  Man tittar i backspegeln och hoppas att bilen bakom reagerar snabbt och stannar...

Vi kunde efter en stund fortsätta vår färd. Ingen kom till skada.

Men det blev ganska tyst i bilen en lång stund. Man hinner tänka ganska många  "tänk om".. och blir än en gång påmind om livets sköra tråd och att allt kan förändras på ett ögonblick.

Orden "carpe Diem" , fånga dagen, lev här och nu, får en ny innebörd.

På kvällen kramades vi lite extra och tackade Gud för att vi klarade oss oskadda.

Ta hand om dig!  kram/Sofie