Ett fånigt äppelträd

Vi har ett väldigt smalt och rakt äppelträd på vår tomt och jag var helt säker på att det inte skulle klara sig efter angreppet av hararna i vintras, så fel jag hade.

Det är fortfarande rakt och väldigt smalt men det bär frukt,

två äpplen sitter där och håller på att mogna.

Det får mig att tänka på Jesus och hur vi kan bli använda av honom

även då vi inte tror det.
Jag är inte perfekt, men Jesus kan använda mig ändå även om jag inte är stark eller har de rätta orden att säga.

Detta kom jag på idag när jag såg mitt fula och fåniga äppelträd

men som ändå bär frukt.

Kram Sara