Sooool

Med tanke på hur mkt regn som sommaren bjudit på så hade man inte direkt höga förväntningar på vädret när man packade väskan inför veckans läger. MEN - tillslut bestämde jag ändå för att skippa paraplyet och packa ner ett par extra badbyxor istället, ett mkt bra val skullde det visa sig...

SOOOOLEN skiner idag igen - klarblå himmel - vindstilla - havsvatten att svalka sig i - underbara tonåringar runt omkring sig. Wow. Det blir inte mkt bättre än såhär:)

Noah & Erik har dragit iväg tillsammans med 60 andra för att köra lite go-cart. Jag och brudarna, nja vi valde bort det för att istället - just det - njuta av sooolen och beachvolleyboll. Det ni!

/ Jonas & gänget