Fam Andersson mot resten...

Vilken dag vi har haft i Värnegänget! Dagen kunde knappast ha börjat bättre efter det att tjejerna lyckades övertala Erik Oinonen att äntligen borsta tänderna. Glädjen var stor, inte minst hos hans tältkamrat Noah.

Sen var jag bjuden på fika hos Urban & Pernilla(se bilden) där även Ingela & Janne slöt upp - mkt trevligt och gott fika bjöds det på. Som om inte detta vore nog så utspelade sig sedan en mkt rafflande beachvolley-match mellan Fam Andersson och team Oinonen/Gustavsson/Lund. Urban Bazooka servade nästan hem matchen för Fam Andersson men tillslut lyckades vårt lag ta hem en väldigt jämn match efter att sista set slutat 15-12...gastkramande.

Nu väntar kvällsmat och sen gtj. Havsvattnet är riktigt gott idag, kanske får bli ett kvällsdopp ändå.

/Jonas & gänget