Värne Allians VISION

Direkt från Bödalägret!

Well. Det är inget tokigt jobb man har som pastor - iaf inte denna vecka. Just nu befinner jag mig nämligen tillsammans med 9 av våra ungdomar från Värne på Öland och Bödagården där årets tonårsläger "Kom 12" går av stapeln. Nice. Solen skiner och ungdomarna vallfärdar ner till stranden. 

 

Lägret började på bästa sätt igår med att en tjej bestämde sig för att bli kristen i samband med kvällsmötet. Underbart! Nu på förmiddagen har vi samlats till Bibelstudium under rubriken "Ny skapelse i Kristus". Känner mig riktigt varm i kläderna efter att både ha predikat igårkväll och haft det ena studiet under förmiddagen. 

 

Jag o Josef delar husvagn - man kan säga att det är två fysiskt trötta män som delar husrum efter en tid av intensivt flyttande och renoverande. Men lägerstäminingen är det inget fel på, underbart att få vara på tonårsläger igen!

 

/Jonas

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln