Vad får min själ att jubla?

I söndags fick vi som var på gudstjänst frågan: Vad får din själ att jubla?

Visst finns det mycket man blir glad för, ledighet, vackert väder, vänner, familj, att få vara frisk med mera. Men den djupaste glädjen, som inte är beroende av omständigheterna den finns hos Jesus, och bara hos honom! Den glädjen är en sådan styrka att ha med sig i livet, och ingen glädje kan vara mer smittande än glädjen som trålar fram genom ett möte med Jesus själv!

Åh vad jag längtar efter ett nytt sådant möte i mitt liv. Jag behöver det, varje dag!

I sommar har det formats en sång i mitt hjärta och jag delar en bit av texten med dig idag:

"Jag vill dofta himmel där jag går fram, leva ett liv som förhärligar Ditt Namn. Genom både glädje och smärta och sorg

vill jag lita på Dig, lovsjunga Dig, ge ära till DIg, tillbe Dig

För jag vill dofta himmel där jag går fram"

Kram /Sofie