Värne Allians VISION

Semestertider

Äntligen semester! Vila. lata dagar med en god bok, mycket fika, tid med nära och kära, utflykter med mera. Kanske blir det inte lika många inlägg här på bloggen eftersom det är - just det - semester.

Men jag skulle vilja skicka med dig ett bibelord som du kan bära med dig i sommar. 

 

" Jag ber att Han i Sin härlighets rikedom skall ge kraft och styrka åt er inre människa genom Sin Ande, och att Kristus genom tron skall bo i era hjärtan och ni skall bli rotade och grundade i kärleken. N i skall då tillsammans med alla de heliga kunna förstå bredden och längden och höjden och djupet och lära känna Kristi kärlek, som går långt utöver vad någon kan förstå. Så skall ni bli helt uppfyllda av Guds fullhet. Han som fömår göra långt mer än allt vi  ber om eller tänker.." 

                                                                             Ef. 3:16-20

 

Detta bibelord är min bön för dig, att du skulle få ny kraft och styrka, att Kristus skulle få bo i ditt hjärtaoch att du skulle förstå hur mycket Han älskar dig!  

 

semesterkramar/Sofie

Etiketter: semestertider

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln