Efter medvind

Uv Avslutning 1

Avslutning 2

Då var årets storläger, Medvind 2012, slut och det är dags att komma tillbaka till vardagen igen. Jag kan inte annat än säga wow, vilken fantastisk vecka vi har haft! Jag kom dit med inställningen om att det ständigt skulle regna, men solen har verkligen visat sig varenda dag!

På lördagen var det marknad och alla 4100 personer samlades för att åka olika egenbyggda karuseller, äta våfflor, klättra klättervägg eller också besöka Värnes grej - att slå grodor. Det blev två timmar med mycket skratt och massor med pengar till vår insamling! I Slutändan visade det sig att vi under lägerveckan har samlat ihop mer än 300 000 kr tillsammans vilket är helt fantastiskt!

På sista dagen fick föräldrar och nära komma för att besöka lägerområdet och se hur deras barn har haft det. Området fylldes med ännu mer folk och vi måste ha varit uppe emot 8000 pers där skulle jag tro. Det var häftigt när vi under avslutningsgudtjänsten samlades allihopa och sjöng Medvinds låten en sista gång och alla stod och dansade. Och trots att det kändes hemskt tråkigt att riva allt så var vi tacksamma för att vädret höll sig bra under tiden vi rev! Det är så fantastiskt kul att vara på läger, och vi taggar redan för nästa år!