Medvind fre

Lägerkänsla!!

Vilken dag vi hade igår! Solen sken på oss från morgon till kväll. Det är nått visst med att vakna och känna värmen från solen som värmer genom tältduken och höra UV:arnas tjatter om hur natten har varit. Igår var tredje dagen... Den jobbigaste dagen! Så är det alltid. Det är nått visst med dag nr 3. Man är tröttast då men också nöjdast för man har klarat av ett halvt läger och för många är det stort! Vi hade fullt upp hela dagen med bibeldrama, knep och knåp, matlagning och spårning. På spårningen fick vi pröva våra kunskaper om sånt som vi lärt oss under året på UV och jag måste säga att som ledare och kårchef blir man stolt när man ser hur duktiga alla är och hur mycket de lärt sig. Vilka ungar!!! Vi måste ha de bästa scouterna någonsin!!! Tack Jesus!
Jag önskar att alla någon gång fick vara med på ett scoutläger och känna det som vi känner här. Lägerkänsla! Det är en kombination av lycka, samhörighet, trötthet, pigghet och glädjen över att få vara ute i friska luften hela dagen. Nu sitter jag i militärtältet och ska snart gå ut och pyssla lite innan det är dags för LÅDBILSRACE. Kan säga att detta är mycket efterlängtat. Speciellt från killarnas sida :)
Vi har det toppen och längtar inte hem ett dugg!