Värne Allians VISION

Medvind - Onsdag

Dag nummer två bestod av första delen av vårt projektarbete som innebär att skapa och uppleva. Jag var med patrullen Blåvalen och tillverkade alldeles egna söljor. De skötte sig utmärkt och det blev ett flertal olika söljor i olika modeller tillverkade!
Trots att första kvällen avslutades med till största delen regn så har solen som visat sig idag verkligen vägt upp det! Vi hade även vårt första badtillfälle och ett helt gäng drog ner till badplatsen och tog sig ett svalkande dopp. Vattnet visade sig vara varmare än väntat.
Jonatan och Janne har byggt ett alldeles eget älgtorn som även blev färdigt idag, så nu ser man ut över hela lägret där uppifrån! Ingela har även börjat bygga på vår alldeles egna dusch, så snart kan vi få det riktigt lyxigt igen. Stämningen är på topp och alla mår jättebra! Det är så underbart kul att vara på läger!

Tack Jesus!

/ Lisa 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln