Medvind på lägret direkt!

Wow! Vilken start. Årets stora scoutläger är igång till 100% och just nu laddar vi för kvällensinvigning som börjar klockan 20.00. Solen har lyst över oss i stort sett hela dagen, thank you Jesus, och den friska vinden har torkat upp dEt regn som föll igår.

Stämningen i Värne-lägret är på topp! Under ledning av Bygg-general Josef har köket kommit snabbt och snyggt på plats. UVarna verkar trivas tillsammans och maten, kassler & ris,smakade hur gött som helst. Kolla in de läckra lägertröjorna som syns på tjejerna nedan - snygga va?! Själv är jag mycket nöjd med kokkaffet som bjöds efter maten, feels like home. Rykten går att min sovgranne David H pratar ovanligt energiskt i sömnen, kan bli enspännandfortsättning på detta läger... Tack för att ni ber för oss!

/ Jonas