Värne Allians VISION

Medvind på lägret direkt!

Wow! Vilken start. Årets stora scoutläger är igång till 100% och just nu laddar vi för kvällensinvigning som börjar klockan 20.00. Solen har lyst över oss i stort sett hela dagen, thank you Jesus, och den friska vinden har torkat upp dEt regn som föll igår. 

 

Stämningen i Värne-lägret är på topp! Under ledning av Bygg-general Josef har köket kommit snabbt och snyggt på plats. UVarna verkar trivas tillsammans och maten, kassler & ris,smakade hur gött som helst. Kolla in de läckra lägertröjorna som syns på tjejerna nedan - snygga va?! Själv är jag mycket nöjd med kokkaffet som bjöds efter maten, feels like home. Rykten går att min sovgranne David H pratar ovanligt energiskt i sömnen, kan bli enspännandfortsättning på detta läger... Tack för att ni ber för oss!

/ Jonas

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Johnny » Jesus, en klottrare?:  ”Vad glad jag blev Johanna :) för det du sett i Berlin, Jesus med en sprayflaska..”

  • Eva Sandevik » Att vända ett fartyg:  ”Tack Sofie! Så fint skrivet och tänkvärt för oss var och en. Kramar från Torpet.”

  • Jonas » En församling utan mascara:  ”Härligt & modigt skrivet Sofie - jag delar din dröm om församlingen! ”

  • Karl Eriksson » Rösta Jesuslikt:  ”"att några kvinnor i hans hemförsamling röstade på Sverigedemokraterna" "skulle ..”

  • Åsa M » Grusplan eller Guds plan?:  ”Så sant!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln